logo nos-design

Appdevelopment

Apps voor Android en IOS

Wij ( Natalia en developers op afroep) kunnen verschillende apps maken voor Android en iOS. Ook web apps behoren tot de mogelijkheden. U laat ons weten welke functies u wilt hebben, wij gaan aan de slag met een concept en zodra u het resultaat goedkeurt, wordt uw app ontwikkeld.

In de Stores

Nadat NOS-DESIGN flink heeft opgeruimd en veel heeft verwijderd zijn er nog een klein aantal apps in Google Play  die vaak gedownload worden:

Een ander alternatief, waarmee u meteen alle bezoekers kunt triggeren is de WEB -APP! Deze wordt op uw website geplaatst met een link of QR-code. Zodra deze wordt opgeslagen op de startscherm, heropent die als een echte app zonder adresbalk. Ook hier kan er veel interactie ingebouwd worden (alle soorten formulieren en dataopslag), waardoor u niet alleen voordeliger uit bent, maar  ook zullen de Stores niet moeilijk doen i.v.m. nieuwe regels en updates die ze steeds eisen. Want u heeft dan niets meer met de Stores te maken omdat de app niet geïnstalleerd hoeft te worden. Desondanks is deze dan ook offline te bekijken.

 

Deze apps zijn divers en nooit hetzelfde. De Stores beoordelen tegenwoordig de apps voordat deze online gepubliceerd worden.  Vaak wordt er naar de inhoud, copyright en functionaliteit gekeken. Voldoen de apps niet aan bepaalde eisen, dan mogen ze niet gepubliceerd worden. Indien we het copyright over de inhoud hebben, zal een app op een native manier gebouwd worden zodat die ook 100% offline te bekijken is.

prijs apps

Bekijk de film voor een korte uitleg over de verschillende soorten apps en wat er bij komt kijken:

Klaar om meer te ontdekken?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!