Cursus WordPress met een Page Builder

Op 6 Augustus 2018 begint de eerste les van mijn nieuwe Webdesigncursus WordPress met een Page Builder voor ZZP’ers en andere geïnteresseerden! In 3 delen van 2,5 uur per week leer je de basiskennis van WordPress, het werken met een Page Builder en het onderhouden van een website. Ook krijg je tips voor optimalisatie en beveiliging. Je kunt na de cursus helemaal zelfstandig en zonder hulp een eigen WordPress site opzetten en naar keuze bouwen. De opties met WordPress zijn eindeloos, dus wie wil dat nou niet? Eindelijk niet meer afhankelijk zijn van anderen!

Normaal gesproken kost een cursus WordPress met een Page Builder al gauw 900 Euro elders, dus profiteer van deze aanbieding zolang het nog kan. Om mee te kunnen doen beschik je over een eigen laptop met wifi aansluiting en bij voorkeur over een host, waar je jouw website  kunt installeren. Programmeerkennis is niet nodig, wel enige basiskennis op de computer om het tempo bij te kunnen houden.

Omdat ik van mening ben dat het niet prettig is om 8 uur achter elkaar te zitten en aan een cursus te werken, heb ik de lessen opgesplitst. Er wordt in een kleine groep gewerkt zodat er veel ruimte is voor vragen en persoonlijke begeleiding.

Ik, Natalia O.Schwermer (1968), van NOS-DESIGN, houd mij sinds het jaar 2000 dagelijks bezig met zeer uiteenlopende software, waardoor ik nu mijn opgedane kennis wil delen met anderen. Er zullen later ook nog andere cursussen m.b.t. marketing volgen om meer bekendheid via internet te kunnen vergaren. Oude cursisten ontvangen hiervoor 10% korting.

Info Cursus WordPress met een Page Builder:

  • Hoe lang: 3 lessen van 2,5 uur
  • Wanneer: Maandagen van 14 tot 16.30 uur (kan evtl. nog verschoven worden)
  • Waar: Zilverstraat 2, Den Haag in het Rode Kruis gebouw
  • Investering: 280 Euro excl. BTW
  • Na de cursus ontvang je een pdf document met de inhoud van de cursus en kun je een certificaat van deelname krijgen.

Het is mogelijk om deze cursus als studiekosten van de inkomstenbelasting af te trekken.

Heb je geen tijd op de aangegeven dagen dan kun je nu ook een individuele zakelijke cursus voor jezelf aanvragen, die dan op de Colijnstraat 12 a in Den Haag gegeven kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.mijncoach.eu/cursus en meld je snel aan.

klaslokaal
video
hal cursus webdesign