Cursus WordPress

Webdesigncursus WordPress basiscursus voor ZZP’ers en andere geïnteresseerden!  In 2 delen van 3 uur per week leer je de basiskennis van WordPress en het bouwen en onderhouden van een website. Ook krijg je tips voor optimalisatie en beveiliging. Omdat WordPress binnenkort een nieuwe editor zal hebben, gaan wij kennis maken met Gutenberg.

Je kunt na de cursus helemaal zelfstandig en zonder hulp een eigen WordPress site opzetten en naar keuze bouwen. De opties met WordPress zijn eindeloos, dus wie wil dat nou niet? Eindelijk niet meer afhankelijk zijn van anderen!

Normaal gesproken kost een basiscursus WordPress al gauw 600 Euro elders, dus profiteer van deze aanbieding zolang het nog kan. Om mee te kunnen doen beschik je over een eigen laptop met wifi aansluiting en bij voorkeur over een host, waar je jouw website  kunt installeren. Programmeerkennis is niet nodig, wel enige basiskennis op de computer om het tempo bij te kunnen houden.

Omdat ik van mening ben dat het niet prettig is om 8 uur achter elkaar te zitten en aan een cursus te werken, heb ik de lessen opgesplitst. Er wordt in een kleine groep gewerkt zodat er veel ruimte is voor vragen en persoonlijke begeleiding.

Ik, Natalia O.Schwermer, van NOS-DESIGN, houd mij sinds het jaar 2000 dagelijks bezig met zeer uiteenlopende software, waardoor ik nu mijn opgedane kennis wil delen met anderen. Er zullen later ook nog andere cursussen m.b.t. marketing volgen om meer bekendheid via internet te kunnen vergaren. Oude cursisten ontvangen hiervoor 10% korting.

Info basiscursus WordPress (aangepaste tijden en locatie):

  • Hoe lang: 2 lessen van 3 uur
  • Wanneer: Op aanvraag!
  • Waar: Colijnplein 12a, Den Haag bij Vitaal
  • Investering: 280 Euro excl. BTW
  • Na de cursus ontvang je een pdf document met de inhoud van de cursus en kun je een certificaat van deelname krijgen.
  • Maximaal 5 personen

Het is mogelijk om deze cursus als studiekosten van de inkomstenbelasting af te trekken.

Kijk voor meer informatie op www.mijncoach.eu/cursus en meld je snel aan.

Colijnplein 12a
Colijnplein 12a
grote ruimte
Grote ruimte, dan met tafels
leer WordPress
WordPress leren