Cursussen

Cursussen

Via NOS-DESIGN kun je nu ook diverse cursussen volgen om jouw kennis op het internet te verbreden en zelf jouw marketing te verzorgen. Deze cursussen worden in het algemeen over 2-3 middagen verdeeld zodat het leren leuk blijft.

Natalia O.Schwermer is reeds vele jaren dagelijks met vernieuwende, creatieve software bezig die nuttig is als je zelf aan de slag wilt gaan om jouw dienst te promoten. Bij Natalia leer je specifieke dingen zoals webdesign met voornamelijk WordPress (=website maken, webshop opbouwen, met een Page Builder werken, nieuwe Gutenberg software leren kennen), Optimalisatie SEO (vindbaarheid via internet verbeteren) en in toekomst o.a. ook beveiliging van je WordPress website en videomarketing voor reclamedoeleinden.

Omdat de overheid leren en digitaliseren graag stimuleert mag een ZZP'er gebruik maken van de studiekostenaftrek, als de cursus duurder is dan € 250. Dit houdt in dat het resterende bedrag boven de € 250 via de inkomstenbelasting terug ontvangen kan worden. Volg je echter een tweede cursus dan geldt het drempelbedrag niet meer en kun je zelfs het hele bedrag optellen bij de aftrek. Op deze manier kun je dus via NOS-DESIGN héél voordelig leren voor jouw eigen bedrijf! Wie wil dat nou niet?

video
hal cursus webdesign
cursus wordpress individuele les
klaslokaal