Over NOS-DESIGN

B2B | NOS-DESIGN

Marketingproducten voor ondernemers

NOS-DESIGN uit Den Haag is opgezet door mij, Natalia O.Schwermer, geboren in Noord-Duitsland. Ik ben woonachtig sinds eind 1900 in Nederland, waardoor ik Nederlands, Duits en Engels beheers. Ik houd mij sinds begin 2000 dagelijks met creatieve software bezig. Wat begon als hobby in mijn kunstenaarsperiode tussen 1986 - 2000 (www.kunst-apart.com) ontaardde in professionele werkzaamheden omdat ik mijn talent in wiskunde wist om te zetten in het snel leren van gecompliceerde software en programma's. Ik heb nog steeds veel plezier om nieuwe vaardigheden te leren, waardoor ik in de wereld van computer nooit ben uitgeleerd. Waar anderen uiteindelijk afhaken ga ik door! Daarom kunt u hier vele verschillende producten zien die ik kan aanbieden en voor u kan maken.

Ik ben tevens aangesloten bij een groot netwerk met andere ict'ers en beheer verschillende websites op het gebied van gezondheid, ontspanning, kunst, boeken en alternatieve leef- en zienswijzen.

 

NOS-DESIGN

Natalia O.Schwermer

Tel: 06-40682472 (tussen 11 en 19 uur) Kvk: 27309359, Den Haag

Afspraken worden op een locatie gemaakt.

contact(at)nos-design.nl

https://www.linkedin.com/in/noschwermer