B2B | NOS-DESIGN

Marketingproducten voor ondernemers

NOS-DESIGN uit Den Haag is opgezet door mij, Natalia O.Schwermer, geboren in het hippietijdperk 1968 in Noord-Duitsland. Woonachtig sinds eind 1900 in Nederland, waardoor ik Nederlands, Duits en Engels beheers. Ik houd mij sinds begin 2000 dagelijks met creatieve software bezig. Wat begon als hobby in mijn kunstenaarsperiode tussen 1986 - 2000 (www.kunst-apart.com) ontaardde in professionele werkzaamheden omdat ik mijn talent in wiskunde wist om te zetten in het snel leren van gecompliceerde software en programma's. Ik heb nog steeds veel plezier om nieuwe vaardigheden te leren, waardoor ik in de wereld van computer nooit ben uitgeleerd. Waar anderen uiteindelijk afhaken ga ik door! Daarom kunt u hier vele verschillende producten zien die ik kan aanbieden en voor u kan maken.

Ik ben tevens aangesloten bij een groot netwerk met andere ict'ers en beheer verschillende websites op het gebied van gezondheid, ontspanning, kunst, boeken en alternatieve levenswijzen.

 

NOS-DESIGN

Tel: 06-40682472 (tussen 11 en 19 uur)
Kvk: 27309359

Natalia

Google-reviews

Prima, betrokken dienstverlening! Aan te bevelen!

Dick de Ruiter

Erg prettige ervaringen met het bedrijf NOS-Design !

Rob Schouten

Neem contact op:

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.