Promotievideo's in Den Haag

U kunt bij NOS-DESIGN verschillende promotiefilms laten maken die zich van anderen weten te onderscheiden.

Er zijn meerdere optie mogelijk. Enkele voorbeelden zijn:

1. Een professionele compilatie met animatie waarin HD-foto’s van uw bedrijf/product met prijzen en tekstuitleg centraal staan. Begeleid met tekst, speciale foto’s van onze collectie en bijpassende muziek. Hiermee is heel veel mogelijk qua duur en inhoud van een film. Wij hoeven niet op locatie te komen om te filmen. Dit soort films zijn vooral geschikt voor bedrijven die snel willen adverteren en via videomarketing producten willen verkopen en aandacht willen vragen.

2. Een film met een 3D avatar, die uw gewenste tekst uitspreekt en uitleg geeft over uw bedrijf of product. Geschikt voor personen, die zelf niet graag voor de camera staan, maar toch een boodschap willen vertellen. Het is tevens mogelijk dat u zelf de tekst inspreekt, die door de avatar wordt uitgesproken.

3. Een moderne PowerPoint presentatie om meer uitleg over uw bedrijf weer te geven, bijvoorbeeld als u een voordracht moet houden of op een beurs wilt staan.

3. Een film, waarin uzelf de hoofdrol speelt en een verhaal vertelt. U wordt in een studio in Den Haag opgenomen en kunt vervolgens een mooie virtuele 3D-ruimte kiezen, waarover wij beschikken. U wordt na de opname in deze ruimte gemonteerd zodat het lijkt alsof u vanaf een deftig kantoor of een speciale ruimte uw verhaal vertelt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor internetbedrijven, die zichzelf willen oppimpen.

4. Een 2D animatievideo om aandacht te vragen voor een product. In deze Story-telling video wordt er op een speelse manier een verhaal vertelt.

Klaar om meer te ontdekken?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!