Virtuele kantoorruimte huren

Huur een virtuele kantoorruimte

In tijden van de Coronacrisis kunnen wij u nu een virtueel kantoor aanbieden voor het ontvangen van klanten en persoonlijk contact op afstand. Er is veel mogelijk met deze ruimte. U hebt alleen een eigen camera en microfoon nodig. U kunt ook met uw mobiele telefoon videogesprekken houden(Wifigebruik wordt hiervoor aanbevolen).  Het voordeel van onze software is dat niemand iets hoeft te installeren en dat uw bezoeker geen account moet afsluiten voordat hij een onlinemeeting met u gaat houden. Bovendien kunt u uw persoonlijke accounts bij bijvoorbeeld Whats App of Skype voor uw privéactiviteiten houden, want een klant is nou maar zakelijk.

U laat met een ruimte zien dat u tijdens een crisis flexibel bent en u hoeft geen opdrachten mis te lopen.

 

Algemene voorwaarden voor het huren van een virtuele videoroom:

  1. Om een videoroom te huren of te gebruiken is het installeren van software NIET nodig. De room wordt via een persoonlijke weblink online betreden.
  2. De gebruikers beschikken bij voorkeur over een eigen webcam en microfoon om optimaal gebruik van alle functies te kunnen maken.
  3. Een gehuurde videoroom is maandelijks opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van minimaal 7 dagen. Restitutie van reeds betaalde huur voor resterende ongebruikte dagen vindt niet plaats.
  4. Elk videoroom is beveiligd, wat te zien is aan het sleuteltje in de browser.
  5. Het is mogelijk om een privéroom te huren met een eigen wachtwoord voor privégesprekken of een openbare room waarbij iedereen zonder wachtwoord kan toetreden. Bijvoorbeeld voor het geven van een webinar.
  6. NOS-DESIGN is niet aansprakelijk van overbelasting op de server waardoor de verbindingskwaliteit kan lijden.
  7. Illegale, respectloze, gewelddadige, kwetsende of seksuele activiteiten via de videoroom ontplooien is verboden. Mocht NOS-DESIGN erachter komen dat de opgestelde voorwaarden worden geschonden, dan zal een gehuurde webroom onmiddellijk zonder inspraak stop worden gezet.
  8. Een gebruiker mag zijn logo en eigen naam gebruiken voor zijn room. Dit dient van te voren worden aangeleverd.
  9. NOS-DESIGN respecteert de privacy van de gebruiker en zal daarom niet zonder toestemming een videoroom betreden, tenzij er afspraken gemaakt werden voor de opname van een gesprek of dat er wettelijk gegronde redenen zijn bij illegaal handelen. Bij een opname zal NOS-DESIGN alleen in het begin kijken of alles functioneert en zich daarna terugtrekken.
  10. Mocht de gebruiker wensen om na een bepaalde tijd een ander wachtwoord voor bezoekers aan te maken dan is dat mogelijk. Hiervoor geldt een hoger tarief.
  11. Het is mogelijk om een gesprek op te laten nemen om het later te downloaden en terug te beluisteren of om het op een andere website te plaatsen d.m.v. een embedded code.
  12. Het is ook mogelijk om een presentatie of webinar op te nemen om dit later op Youtube te zetten. In dit geval zal NOS-DESIGN op afspraak het opnemen handmatig activeren en na afloop de download doorsturen. Op verzoek zal het gesprek hierna op de server vernietigd worden.
  13. Het is mogelijk om met veel personen een gesprek te houden. Echter wordt er voor een goede kwaliteit 1- op 1 aanbevolen.

Er zijn de volgende opties beschikbaar:

  1. Camera of Audio bij een gesprek aan- en uitzetten
  2. Gebruik van een whiteboard om te tekenen
  3. Gebruik van een editor om te schrijven
  4. Scherm delen om documenten of pagina’s te laten zien.
  5. Bezoekers wegdrukken
  6. Gesprekopname in HD of SD kwaliteit.
  7. Gesprek later downloaden of terugkijken.
  8. Een chat voeren met de chatfunctie met een gebruiker
  9. Omdat het design responsive is is het ook uitvoerbaar op het mobieltje.
  10. Er kan evtl. een online boekingssysteem gekoppeld worden.

 

Abonnement per maand**:

  • € 10,- per maand* voor 1 virtuele room met 1 vast wachtwoord.
  • € 5,- *extra bij het veranderen van het wachtwoord 1x per maand.
  • € 7,50 * extra bij het veranderen van het wachtwoord 2x per maand.
  • € 7,50* extra voor het boekingssysteem. Eenmalig € 15,- * voor het opzetten ervan.

* Prijzen zijn zonder BTW

** Dit kan nog aangepast worden.

Let op: Er zijn veel online meetingsservices op de markt, echter moet u daar minimaal €15,- per gebruiker per maand betalen. NOS-DESIGN doet het net even anders, waardoor u een stuk voordeliger uit bent en deze service ook voor ZZP'ers geschikt is. U kunt bij ons zoveel bezoekers ontvangen als u wilt, houdt er echter rekening mee dat deze software het meest geschikt is voor kleine groepen.

Wilt u de ruimte eerst uitproberen met een klant? Vraag dan een gratis dag aan...

Of wilt u meteen een eigen ruimte hebben ? Neem ook dan contact op.