logo nos-design

Een nieuwe website:

Heeft u een nieuwe website nodig? Of moet uw huidige bijgewerkt worden? NOS-Design kan praktische websites of landingpages voor u maken of uw bestaande site bijwerken. Kijk hier voor de vele mogelijkheden voor een moderne website.

Een website kan al snel gemaakt worden, als u deze binnenkort nodig heeft.

 

Privacyverklaring voor uw website

NOS-DESIGN kan u al vanaf 75 Euro excl.BTW  helpen bij het opstellen van een professionele privacyverklaring voor de nieuwe Privacywet. Deze ging per 25-5-2018 in, waardoor u verplicht bent een verklaring online te zetten als u persoonsgegevens verzamelt. De verklaring van NOS-DESIGN kan na ontvangst eventueel gecontroleerd worden door een jurist, die u door NOS-DESIGN aanbevolen krijgt.

Beveiligde website op HTTPS

Heeft u nog een oudere website die onbeveiligd is en die men alleen via een http-adres kan bezoeken? NOS-DESIGN kan u helpen met een certificaat-installatie en het overzetten van uw website zodat de browser een https met een groen slotje laat zien.

Websiteonderhoud

Bij NOS-DESIGN kunt u ook websiteonderhoud laten uitvoeren als u een website met een cms systeem heeft (zoals WordPress of Joomla) dat u regelmatig bij moet houden. Laat u een systeem als deze ongemoeid dan creëert u zelf beveiligingslekken en bent u erg kwetsbaar voor aanvallers die uw data willen stelen of vernietigen. Vraag nu een offerte aan voor een onderhoudscontract om uw website met data veilig te stellen.  Klik hier.

Klaar om meer te ontdekken?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!