logo nos-design

Heeft u een nieuwe website nodig? Of moet uw huidige bijgewerkt worden? NOS-Design kan praktische websites of landingpages voor u maken of uw bestaande site bijwerken. Kijk hier voor enkele mogelijkheden voor een moderne website.

Neem contact op voor een informatief gesprek.

Let op: In verband met de duur van het opbouwen van een website gaat onze voorkeur niet uit naar het ontwerpen van webshops of websites die meer dan 25 pagina’s hebben.

Privacyverklaring voor uw website

NOS-DESIGN kan u al vanaf 75 Euro excl.BTW  helpen bij het opstellen van een professionele privacyverklaring voor de nieuwe Privacywet. Deze ging per 25-5-2018 in, waardoor u verplicht bent een verklaring online te zetten als u persoonsgegevens verzamelt. De verklaring van NOS-DESIGN kan na ontvangst eventueel gecontroleerd worden door een jurist, die u door NOS-DESIGN aanbevolen krijgt.

Beveiligde website op HTTPS

Heeft u nog een oudere website die onbeveiligd is en die men alleen via een http-adres kan bezoeken? NOS-DESIGN kan u helpen met een certificaat-installatie en het overzetten van uw website zodat de browser een https met een groen slotje laat zien.

Voorbeelden van 3 actuele websites van NOS-DESIGN zijn:

www.dickderuiter.eu

Een online meditatie webshop in samenwerking met Yogadocent Dick de Ruiter. Dit project is al lang actief en wij ontvangen per maand gemiddeld 7000 bezoekers.

www.mijncoach.eu

Op deze WordPress site is er verschillende software gebruikt.

www.kunst-apart.com

Een web app voor de mobiele en desktop-gebruiker. Een web app is geschikt voor iedereen die geen app in de Stores nodig heeft, maar toch iets vergelijkbaars wil hebben.

Klaar om meer te ontdekken?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!